QUI SOM

RESTAURACIÓ

CURSOS
INTENSIUS
D'ESTIU

Taller de reciclatge d'objectes
 
Sessions de dibuix amb model
 
Tècniques de pintura sobre seda
 
Taller d'acabats decoratius. El moble decapat
 
Taller d'iniciació a la restauració de metalls
 
Taller d'enmarcació

TALLERS

EXPOSICIONS

ON SOM

SESSIONS DE DIBUIX AMB MODEL


Des d’Ars Antiqua s'han volgut reprendre les sessions de dibuix de model que ja s'havien dut a terme en el Centre anteriorment.

La proposta consta de diferents blocs amb contingut continu però independents a la vegada.

Per una banda els dimarts de juny al matí, iniciarem unes sessions més centrades a agafar soltesa i resolució de postures. Per això es realitzaran principalment exercicis ràpids amb nombroses posicions al llarg de la sessió.

dibux

Seguidament, en el mes de juliol el curs seguirà els dijous al matí. El plantejament estarà més centrat en el desenvolupament d'exercicis de més llarga durada, i més gran format. Així aprofundirem en el contingut i la maduració del dibuix.

D'altra banda, les dues últimes setmanes de juliol, realitzarem un curs intensiu convocant les sessions els dilluns i dijous a la tarda. Durant aquests dies combinarem exercicis ràpids amb d'altres de més elaboració, reunint d'aquesta manera els continguts dels dos blocs anteriors.

 
Per assistir al curs no serà necessària experiència prèvia en el dibuix de figura humana, per bé que les sessions seran tutoritzades personalment, adaptant-se les indicacions a les inquietuds de cada participant. És així que encoratgem a qui li sedueixi la idea de descobrir a través del dibuix, diferents propostes i processos creatius i el retrobament de la representació humana com a motiu inherent i ancestral de la pràctica artística de tot ésser humà.


   
Carrer de la Virtut, 22 2n  ·  08700 Igualada  ·  635878658  ·  sara@arsantiqua.es       
Trobans a facebook